Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
УИСКАС ХРАНА ЗА КОТКИ ПАУЧ 100Г СЬОМГА бр.

УИСКАС ХРАНА ЗА КОТКИ ПАУЧ 100Г СЬОМГА

Продуктов код: 13650

От Whiskas® разбираме какви са естествените нужди и какво обича вашата котка. Ето защо използваме вкусни и хранителни съставки, които тя несъзнателно ще заобича. Всичките рецепти за котешка храна WHISKAS® са внимателно подготвени, за да предоставят на вашата котка всичко, от което тя се нуждае във всеки етап от нейния живот, за да бъде щастлива и здрава от малко котенце до пораснал коте. Тъй като е приготвена от нашите специалисти в Waltham, водещият в света специалист по отношение на грижата и храненето на домашните любимци, всяка порция котешка храна е пълноценна и балансирана, за да ви помогне да осигурите възможно най-добрата грижа на вашата котка. А с нашето разнообразие тя може да се наслади на нещо различно всеки ден.

Вкусни консервирани парчета котешка храна за удобни и винаги пресни порции. Всичко, от което естествено се нуждае вашата пораснала котка, за да живее щастливо и здравословно своя съзнателен живот. Налична в паучове с котешка храна WHISKAS® по 100 g.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.