Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
УИСКАС ХРАНА ЗА КОТКИ ПАУЧ 4БРХ100Г КАСЕРОЛ ПТИЧИ ЯСТИЯ бр.

УИСКАС ХРАНА ЗА КОТКИ ПАУЧ 4БРХ100Г КАСЕРОЛ ПТИЧИ ЯСТИЯ

Продуктов код: 13659

От Whiskas® разбираме какви са естествените нужди и какво обича вашата котка. Ето защо използваме вкусни и хранителни съставки, които тя несъзнателно ще заобича. Всичките рецепти за котешка храна WHISKAS® са внимателно подготвени, за да предоставят на вашата котка всичко, от което тя се нуждае във всеки етап от нейния живот, за да бъде щастлива и здрава от малко котенце до пораснал коте. Тъй като е приготвена от нашите специалисти в Waltham, водещият в света специалист по отношение на грижата и храненето на домашните любимци, всяка порция котешка храна е пълноценна и балансирана, за да ви помогне да осигурите възможно най-добрата грижа на вашата котка. А с нашето разнообразие тя може да се наслади на нещо различно всеки ден.

Вкусни консервирани парчета котешка храна за удобни и винаги пресни порции. Всичко, от което естествено се нуждае вашата пораснала котка, за да живее щастливо и здравословно своя съзнателен живот. Налична в паучове с котешка храна WHISKAS® по 100 g.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.