Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ВАДЕМЕКУМ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50МЛ ДЕТСКА ЯГОДА бр.

ВАДЕМЕКУМ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50МЛ ДЕТСКА ЯГОДА

Продуктов код: 14445

Vademecum Junior – детска паста за зъби за цялостна защита от кариес и плака. Съдържа калций и подходящата норма на флуорид от 500 ppm за деца от 0 до 6 години, препоръчана от стоматолозите за здрави първи зъбки. Наблюдавайте детето докато си мие зъбите, за да избегнете поглъщане. В случай на поглъщане на флуорид от други източници, се консултирайте с Вашия стоматолог или лекар.

Състав: Aqua · Sorbitol · Hydrated Silica · Glycerin · Disodium Phosphate · Aroma · Cocamidopropyl Betaine · Sodium Saccharin · Cellulose Gum · Sodium Fluoride · Sodium Chloride · Calcium Glycerophosphate Methylparaben · CI 14720.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.