Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Валделапината Бяло вино Вердехо 750мл бр.

Валделапината Бяло вино Вердехо 750мл

Продуктов код: 051403

Регион Руеда, Испания. Вид вино Младо бяло вино. Руеда има континентален климат с дълги, студени зими и сухи, горещи лета, които настъпват сравнително късно. Има пролетни измръзвания, както и летни бури, пада много малко дъжд, а слънчевите часове – 2600 на година – биха изгаряли гроздето, ако не бяха значителните температурни разлики между ден и нощ, както и високо разположените лозя
Яркожълт цвят със зеленикави проблясъци, от които се появяват интензивни аромати на бели и тропически плодове с нотки на прясна трева. В устата отстъпва на елегантни, балансирани и звучни усещания, с добре интегрирана киселинност и дълъг послевкус.
Това вино е подходящо за леки предястия.Ястия от рибни продукти и и ризото с морски дарове , паеля и други.Добре охладено на 10-12 градуса.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.