Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
ВЕДЖИЛЕНД САЛАТА АЙСБЕРГ МИКС 250Г бр.

ВЕДЖИЛЕНД САЛАТА АЙСБЕРГ МИКС 250Г

Продуктов код: 39978

Veggieland салата айсберг микс 250г / айсберг , радичио , моркови /
Свежите миксове салати Veggieland предлагат внимателно подбрани зеленчуци и строго контролирано производство на салатите.Най-хубавото е, че тези салатените миксове са напълно готови за директна консумация – те са измити и нарязани, със запазени витамини и полезни вещества, без нитрати. Закъснявате за вечеря в къщи или имате гости? Просто минавате през магазина, купувате един пакет и се отървавате от неприятната подготовка на зелена салата. Прибавяте парче сирене или нарязан колбас и имате супер предястие, което едва ли някой ще откаже.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.