Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ЯБЪЛКИ ШАРЕНИ ТАРЕЛКА КГ кг.

ЯБЪЛКИ ШАРЕНИ ТАРЕЛКА КГ

Продуктов код: 24502

Хранителни стойности в 100 г ябълки: 42 ккал; 0,1 г мазнини; 0,4 г белтъчини; 12 г въглехидрати

Ябълката е пълна с фибри – пектин, средно около 4 грама за ябълка. Пектинът представлява високоразтворими фибри, които имат огромна полза за здравето.
За антиоксидантите се знае, че помагат в борбата с рака, както и забавят процеса на стареене, заради намаляването на свободните радикали. Консумацията на една ябълка всекидневно пък помага за понижаването на холестерола.
Ароматът на ябълките се дължи на съдържащите се в тях етерични масла, а вкусът зависи от количеството и съотношението на захарите и органичните киселини.
Съдържанието на витамин С варира според сорта на ябълката.Някои видове ябълки имат до 3 пъти повече витамин С от останалите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.