Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Ямамото Колаген Хидролизиран 150г бр.

Ямамото Колаген Хидролизиран 150г

Продуктов код: 045865
icon
icon
icon

Хидролизираният колаген на Yamamoto® Research съдържа пептидния колаген VERISOL®, хидролизат на базата на биоактивен колаген тип I, с много висока бионаличност, способен да стимулира биосинтезата на нов колаген и да увеличи процента на еластин в кожата. Хидролизираният колаген е с животински произход и се произвезжда чрез процес на хидролизация. Този сложен и времеотнемащ процес включва разбиване на молекулните връзки между отделните колагенови нишки с помощта на комбинация от ензими. По този начин се намалява теглото на колагеновите молекули с цел по-лесна и правилна (клетъчна) абсорбация от тялото.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.