Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Ямамото Лактобацилус Капсули 30бр 15г бр.

Ямамото Лактобацилус Капсули 30бр 15г

Продуктов код: 045876

Един от най-изучените и високоефективни лактобацили (и пробиотик) е Lactobacillus reuteri, който често се среща в чревната лигавица при новородени деца, тъй като е част от важната имунна подкрепа, предавана от майката на детето, като осигурява първата защитна защита. Действие срещу противовъзпалителни ефекти в червата. Не случайно се е доказала, че е един от най-безопасните пробиотични щамове, използвани днес в областта на педиатрията, където се прилага не само за своите големи ползи като пробиотик, но и в случаите на дразнещи газови колики, които често засяга новородените, особено тези, които се хранят с изкуствено мляко.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.