Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ЯРМАРКА ОВЕСЕНИ ЯДКИ №1 350Г бр.

ЯРМАРКА ОВЕСЕНИ ЯДКИ №1 350Г

Продуктов код: 016430

Различни каши от зърнени култури са популярни по целия свят и са традиционно национално ястие в различни страни: всеки знае руска каша от елда и английска овесена каша. Люспите "Ярмарка" служат не само като вкусна и здравословна съставка за приготвянето на това любимо на мнозина ястие, но и значително спестяват време за готвене. Люспи "Ярмарка" - естествен висококачествен незабавен продукт, който не изисква дълго време за готвене. Изключението за времето за готвене е Херкулес - въпреки факта, че отнема повече време за готвене, тези популярни овесени люспи също са включени в гамата от Ярмарка люспи.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.