Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ЗЕВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЕКСКЛУЗИВ УЛТРА СОФТ 4БР бр.

ЗЕВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЕКСКЛУЗИВ УЛТРА СОФТ 4БР

Продуктов код: 040559

Zewa Exclisive Ultra Soft представлява изключително мека и деликатна тоалетна хартия без аромат, специално създадена за тези, които предпочитат нежността и натурално белите продукти. Тоалетната хартия от Зева е изработена от четири пласта с релефен дизайн, което допринася за нейната здравина и икономичност, а меката на допир текстура позволяват използването ѝ дори и от хора с чувствителна кожа. Продуктът е дерматологично тестван, рециклируем и биоразградим, а Zewa Aqua Tube е единственото разтворимо във вода картонено руло, което е безопасно за тръбите.

Внимание:

Продуктът е само за външна употреба.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.