Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Жилет Самобръсначка Система Sensor 3 +6бр Ножчета бр.

Жилет Самобръсначка Система Sensor 3 +6бр Ножчета

Продуктов код: 043186

Gillette Sensor 3 Shave Razor представлява самобръсначка за мъже, която осигурява безупречно гладко бръснене и спомага за поддържането на поддържан и приветлив вид. Тя разполага с ножчета с три остриета и овлажняваща лента, която създава невидим слой, улесняващ плъзгането им по кожата и допринасяйки за гладкото и лесно бръснене. Удобната форма и дизайн на самобръсначката позволяват постигането на оптимални резултати в домашни условия. Благодарение на Gillette Sensor 3 Shave Razor ще се радвате на идеално избръсната брада, гладка кожа и усещане за комфорт. В комплекта е включен един брой самобръсначка с 3 броя резервни ножчета.

Внимание:

Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина, източници на топлина и деца.
Продуктът е само за външна употреба.
Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.