Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
ЗИГ ЗАГ КАПАН ЗА ТЕСКТИЛНИ ПЕПЕРУДИ С ФЕРОМОНИ 2БР бр.

ЗИГ ЗАГ КАПАН ЗА ТЕСКТИЛНИ ПЕПЕРУДИ С ФЕРОМОНИ 2БР

Продуктов код: 039346

ЗИГ ЗАГ КАПАН ЗА ДОМАШНИ ПЕПЕРУДИ ПО ДРЕХИ И ТЕКСТИЛ * 2

Самозалепващите ленти-капани съдържат специална съставка FEROMONE PLUS - комбинация от три специфични феромона за молци и текстилни пеперуди. Те привличат мъжките пеперуди и по този начин ограничават възможността за размножаване на женските. Капанът срещу молци може да се използва в шкафове и гардероби за съхранение на различен текстил, включително вълнени изделия, пуловери, якета, палта, кожа, одеяла, килими и други.

Начин на приложение: С помощта на самозалепващата лента на гърба, позиционирайте капана на вратата или на стената на гардероба или шкафа, така че да не докосва дрехите (може да ги зацапа с лепило). Поставете лентата върху гладка и почистена повърхност (вижте картинката на опаковката). Не я залепвайте за тавана на гардероба. Активирайте капана чрез премахване на защитното фолио. Сменете го след 60 дни или по-рано, ако е препълнен с пеперуди.

Съхранение: На недостъпно за деца място! Не съдържа инсектицид!

Срок на годност: 5 години след отваряне на опаковката.

Опаковка: 2 броя ленти.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.