Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Зоя келтска сол едра с естествена влажност 500г бр.

Зоя келтска сол едра с естествена влажност 500г

Продуктов код: 050395
icon

"Едра морска сол, добита от бреговете на Бретан, Северна Франция. Има естествен сив цвят и остатъчна влага от морската вода, което я прави влажна. Солта се събира на ръка, посредством традиционни методи без допълнителна преработка или използване на добавки. Кристализира върху сивкаво-синя глина, с което се обяснява и богатият състав на микроелементи в солта - смята се, че съдържа около 84 от тях, сред които калий, калций, магнезий, йод. Сравнена с другите морски соли, келтската е мека към небцето и има богат вкус.
Начин на употреба:
Използвайте като подправка за готвене. За овкусяване на сурови и сготвени зеленчуци, разнообразни бульони, за осоляване на месо и риба. Тази сол не е подходяща за използване в мелничка, поради съдържанието на влага в кристалите.
Съставки:
едра келтска сол с естествена влажност 8% (+/-4)."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.